top of page

Media

SHOOT CHARLOTTE-132.JPG
4686576D-0750-4617-A003-13366DE6E934.JPG
1280px-Het_Parool_(2018-10-27).svg.png
De groep kwam, vond het geweldig en bleef komen. En daarna nog meer bedrijven. Mond-tot-mondreclame werkte goed. Ik begon mijn leven via Instagram te delen, waar ik ook klanten vandaan haal. Een bericht op LinkedIn werd 300.000 keer bekeken, en resulteerde in een aantal vaste grote klanten als Booking.com, Catawiki en bekende banken.
screencapture-parool-nl-amsterdam-gat-in
RTL_Z_logo_2015.png

"Onder meer Apple, eBay en Booking.com kan ze tot haar klanten rekenen. Daarnaast verdient ze geld met het Instagram-account C.Academy. Daarop geeft ze cursussen voor startende ondernemers, over bijvoorbeeld productiviteit en hoe je je tarief bepaalt. Zelf is ze nog lang niet uitgeleerd."

lindanieuws.png

”Ik had zelf al wel gehoopt dat zoveel mensen er enthousiast over zouden zijn”, vertelt Charlotte, die al langer cursussen geeft, lachend aan de telefoon. Ze legt uit hoe ze op het idee is gekomen. ”Ik zat er al langer over na te denken om een e-cursus te maken, maar het opnemen van filmpjes daarvoor kost heel veel tijd. En ik dacht dat het voor mensen veel leuker zou zijn als ze de cursus gewoon konden volgen op Instagram, in plaats van in te loggen op een apart platform.”

Schermafbeelding 2018-06-24 om 20.14.47.
businessinsider.jpeg

"Ik stopte er al mijn spaargeld in en stond maximaal rood op mijn creditcard en rekeningen, dus wist: als dit concept niet binnen een maand werkt, moet ik mijn huis uit. Dat was best spannend.

Ik heb het allemaal zelf gefinancierd, zonder investeerders, leningen bij de bank of ouders. Na twee maanden kon ik al mijn tweede locatie openen."

Lees het interview

NPO_Radio_1_logo_2014.svg.png

Charlotte van ‘t Wout (31) is fervent lezer van zelfhulpboeken. Schrijft een zelfhulpgoeroe voor dat het goed is om op vijf uur op te staan, Charlotte doet het. Alles, maar dan ook alles om haar leven productiever te maken, past ze toe. 

Luister de podcast hier.

unnamed.png

Deze vernieuwende manier van leren is bedacht door ondernemer en coach Charlotte van ‘t Wout. Sinds de oprichting van haar C.Academy afgelopen juni hebben al meer dan 2.400 mensen meegedaan. 

elle-magazine-vector-logo.png

Via via belandde ik eind september op het Instagramaccount van Charlotte van 't Wout. Een bewonderenswaardig type: ze is mijn leeftijd, werkte ook ooit als freelance journalist maar inmiddels runt ze zeer succesvol zowel SPOT, vier Amsterdamse panden waar je kunt werken of vergaderen, als C.Academy.

Lees het hele artikel hier.

marieclaire_work_logo.png

Toen ik vorig jaar C.Academy startte, heb ik dan ook mijn eigen plan getrokken. Ik heb het bedacht, ontwikkeld en gelanceerd, zonder het van tevoren te delen met anderen. Vraag alleen advies aan mensen die al bereikt hebben wat jij wilt bereiken of die het leven leiden dat jij ook zou willen leiden.

Lees het hele artikel hier.

Glamour-Logo.svg.png

Charlotte is ondernemer, influencer en spreker en begon haar imperium met het verhuren van vergaderlocaties. Daar kwam C.Academy bij, waarmee ze cursussen op Instagram aanbiedt over bijvoorbeeld productiviteit en introversie, en inmiddels is ze een veelgevraagd spreker over onderwerpen als ondernemen, financiën en woman empowerment.

 

Lees hier het heel artikel. 

POM_edited.jpg

Alexander Klöpping en Ernst-Jan Pfauth in gesprek met Celine Charlotte over ondernemen, geld mógen verdienen en het 'ongemak van de coachingsindustrie'

Luister hier de Podcast over Media

PODCASTS

POM.jpeg
Schermafbeelding 2019-09-09 om 09.04.46.
Podcast logo 3000x3000.jpg
Thomas de Vries.png
PODCAST-3-met-nummer_1.jpg
Anne Neijnens.png
Hugo Bakker Podcast.png
1187540.jpg
The+CWC+Podcast.png
5e780da2d5d747e7b1719f7071be4d85.jpg
4.png
5.png
6.png
knoppen website (2).png
2.png

Misschien ook leuk...

bottom of page