top of page
Elke Verbruggen fotografie-Charlottevant

C.Academy

Ik ben de bedenker van een cursus op Instagram: laagdrempelig maar waardevolle content bieden op een privé-account op Instagram. Inmiddels heb ik binnen C.Academy meer dan 18.000 cursisten gehad, en geef ik ook cursussen op videoplatforms en met podcasts.

 

Onderwerpen van de cursussen en masterclasses variëren van mindset & persoonlijke ontwikkeling tot business.

4 populairste cursussen

1. De cursus over in de media komen. Dit is een 90-minuten masterclass over alle manieren om in de media te komen, en daarmee meer naamsbekendheid en een expertstatus op te bouwen.  Ik leer je hoe journalisten en redacties denken en werken, zodat je snapt hoe je ervoor kunt zorgen dat jij door journalisten wordt opgemerkt en met je verhaal in de media komt.

2. Cursus stories maken en vloggen: De cursus waarin ik je leer hoe je Instagram effectief inzet door te gaan vloggen: praten op camera. Hoe zet ik storytelling in om mijn personal brand en bedrijven te promoten? Hoe krijg je meer engagement door waardevolle content te maken? Voor iedereen die graag meer zou willen doen met social media, video-skills wil leren en over de drempel van online zichtbaarheid moet worden geholpen.

3. Leer productief en effectief werken #productiviteitonfleek: Weer je laptop dichtgeklapt zonder het gevoel dat je iets nuttigs hebt gedaan? Of eindeloos aan het uitstellen? In deze cursus leer ik je hoe IK productiviteit en efficient werken aanpak. Ideaal voor een chaotische, creatieve ondernemer die nooit aan haar eigen to-do's toekomt. Ik leer je dat werken vanuit intuïtie je het verste brengt.

4. De cursus over een cursus leren maken: ik leer je hier alle trucs en tools in om ZELF een online cursus te maken. Dit is een van mijn grootste cursussen, al door meer dan 1.500 mensen gevolgd. 

Bekijk al het aanbod

Misschien ook leuk...

3.png
1.png
6.png
knoppen website (2).png
2.png
bottom of page