top of page

Podcast Celine Charlotte

Als je gek bent op zelfontwikkeling en graag nieuwe dingen hoort en beleeft, is de podcast voor jou. Ongeveer 13.000 mensen luisteren per aflevering, en de podcast heeft meer dan 240 '5-sterren beoordelingen' gekregen.

 

Onderwerpen zijn heel persoonlijk en variëren van businesstips tot ayahuasca-avonturen. Zoek op 'Celine Charlotte Podcast' waar jij normaal graag je podcast luistert of klik op een van de buttons.

Naar een nieuw level (30 min)

Heb je het gevoel dat je 'vast' zit? Je iets nieuws wilt beginnen maar snapt niet hoe? ik heb een aantal keer in mijn leven de boel flink omgegooid, in deze podcast deel ik hoe ik dat doe. 

Meer volgers op Insta (48 min)

Ik ging van 60 naar 20.000 instagram volgers binnen twee jaar. Hoe durfde ik over de drempel te stappen om zichtbaar te worden online? Wat betekent een goede vlog maken?

Ayahuasca (60 min)

Ik ben een week naar de jungle gegaan om daar vier nachten achter elkaar ayahuasca te drinken, een hallucinerende thee. Dit is het verslag in geuren en kleuren ;)

Eetbuien & onzekerheid (55 min)

In deze podcast neem ik je mee in mijn reis naar zelfacceptatie en een verleden met een eetstoornis. Hoe kun je op een meer gezonde en liefdevollere manier naar jezelf leren kijken? 

Image by Paweł Czerwiński

"Meerdere keren luisteren"

Zodra er een nieuwe aflevering komt binge ik hem meteen. Het is ook de enige podcast waarvan ik afleveringen meerdere keren kan luisteren en steeds nieuwe inzichten krijg - iTunes, Petronella97

Misschien ook leuk...

4.png
5.png
6.png
knoppen website (2).png
2.png
bottom of page