top of page
community (4).png

Instagram

De eerste keer dat ik mijzelf filmde, vond ik het nog doodeng (luister mijn podcast hierover). Inmiddels weet ik niet beter: ik vind video een fijne manier om verbinding te maken met anderen. Er kijken gemiddeld 25.000 mensen naar mijn stories. 80% is vrouw tussen de 25-45 jaar, 99% is Nederlands. ​In totaal heb ik 51.000 volgers. 

Waarom vlog je?

Ik begon een paar jaar geleden omdat ik graag cameraskills wilde ontwikkelen: hoe leerde ik spontaan en makkelijk mijzelf presenteren op video? 

 

Bovendien voelt het als een warme community met gelijkgestemden op mijn Instagram, en kan ik mijn interesses en reis van zelfontwikkeling delen.

Ik wil ook vloggen. Hoe doe ik dat? 

1. Ga met je gezicht naar een raam staan, zodat het licht op je hoofd valt. Belichting is belangrijk.

2. Als je heel zenuwachtig bent: loop door je kamer heen terwijl je praat. Lopen zorgt dat je uit je 'hoofd' gaat.

3. Houd het kort. Superkort. Een story op instagram is 15 seconden: blijf niet doorpraten maar maak je punt snel.

4. Blokkeer en verwijder volgers waar je zenuwachtig voor bent dat ze je content 'zien'. Te vaak laten mensen zich stoppen omdat 'die ene ex' misschien een mening erover heeft. Fck die ex. Leef je beste leven ;-)

Meer tips? Ik heb hier een cursus over, waarin ik in 5 uur tijd je álles erover leer. 

Doe je aan samenwerkingen?

Ik ga zelden tot nooit samenwerkingen aan, tot nu toe heb ik nog nooit 'ja' gezegd tegen een betaald samenwerkingsvoorstel. Om je een idee te geven qua prijs: ik vraag 3.500 euro voor een promotie op mijn Instagram.

Hoe lief ook bedoeld, ook gratis dingen opsturen, boeken, cursussen....liever niet. Ik heb een drukke agenda met al de dingen die ik zelf al uitzoek. Plus: ik ben een minimalist, dus ik houd niet van teveel spullen in huis. 

Denk je toch écht dat we een match zijn? Stuur mijn team een mailtje op team@charlottevantwout.com

Misschien ook leuk...

3.png
5.png
6.png
knoppen website (2).png
2.png
bottom of page